FOTOLINEA d.o.o. osnovana je s namjerom promicanja i unaprjeđivanja komunikacije putem interneta te prezentiranja i prodaje zaštićenih elektroničkih knjiga na ovom portalu, i to na hrvatskom jeziku, ali i na svim ostalim jezicima koji nisu široko zastupljeni.

Fotolinea d.o.o. nudi i prodaju digitalnih fotografija na portalu fotood.com.

 

FOTOLINEA d.o.o.

za trgovinu i usluge, Trumbićeva 12, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
OIB: 73853544183
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu, (MBS) 2885654
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: dr. sc. Petar Miljković
Račun otvoren u Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Broj računa: 2402006-1100627821
IBAN: HR4724020061100627821

www.fotolinea.hr
info@fotolinea.hr

Cijene

Sve cijene na našim stranicama izražene su u hrvatskim kunama (HRK) s uračunatim PDV-om. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Preračunavanje u EUR i USD vrši se on-line po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan pregleda i samo je informativno. PDV se, prema Zakono u PDV-u obračunava ovisno o zemlji iz koje kupac dolazi.

Obračun PDV-a

Prema važećem zakonu o PDV-u te izmjenama i dopunama koje su na snazi u Republici Hrvatskoj (NN 73/13. - 106/18.), PDV obračunavamo ovisno o zemlji podrijetla kupca, pa tako kupcima iz RH obračunavamo 5 % za knjige i 13 % za časopise (5 % za knjige i časopise koji spadaju u kategoriju znanstvenih), kupcima iz zemalja EU-a obračunavamo njihov lokalni PDV za elektronička izdanja, dok kupcima izvan EU-a ne obračunavamo PDV. Tvrtkama izvan RH ali unutar EU-a ne obračunavamo PDV nego prenosimo poreznu obvezu (reverse charge).

Načini plaćanja

Knjige na našem portalu možete kupiti on-line naplatom kreditnim i debitnim karticama te uplatom na račun.

 AmericanExpress23.jpg  Maestro23.gif  MasterCard23.gif  visa23.gif  Diners_4c_23px.jpg 

Ukoliko ste odabrali uplatu na račun, kupljenje knjige biti će Vam dostupne kada dobijemo potvrdu uplate od naše banke. 

 

Izjava o privatnosti

FOTOLINEA d.o.o obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca. Prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FOTOLINEA d.o.o.-a i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. 
Detaljnije kliknite ovdje

 

Uvjeti dostave i isporuke

Nakon potvrde uplate automatski ćete dobiti poveznicu (link) s koje ćete moći preuzeti kupljenu knjigu/knjige na vaš uređaj, u skladu s ovlastima koje vam je dodijelio izdavač, a koje su detaljno opisane uz svaku knjigu zasebno pod TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. Za isporuku više nemate nikakvih dodatnih troškova.

 

Uvjeti povrata i reklamacije

Ako iz tehničkih razloga ne možete preuzeti knjigu, izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava. Ako niste zadovoljni sadržajem knjige, molimo, obratite se Izdavaču.

 

Izjava o konverziji

Sva se plaćanja obavljaju u hrvatskim kunama (HRK). Naplaćena svota može varirati ovisno o tečaju prema kojemu kartičar obavlja preračun.
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.